Vyhľadávaniue

Steakové reštaurácie - celkovo 32 výsledkov


  Prémioví partneri

Angels Restaurant

Horná 25 (vchod z ul.Skuteckého),
97401 Banská Bystrica

HOTEL LUX Banská Bystrica

Námestie slobody 2,
97401 Banská Bystrica

Kaštieľ Čereňany, reštaurácia AFRODITA

Prievidzská 406/30,
97246 Čereňany

Penzión Zlatý Dukát

ulica SNP č.115,
962 01 Zvolenská Slatina

R Club reštaurácia

Masarykova 607/31,
91451 Trenčianske Teplice

Reštaurácia a penzión NA MLYNE

Mlynárska 14,
91935 Hrnčiarovce nad Parnou

Reštaurácia Trnavský dvor

Zelenečská 16,
91702 Trnava

Steak House Banská Bystrica

Nám. Š Moysesa 2,
97401 Banská Bystrica

Hotel Dominika Bratislava

Vlastenecké nám. 3,
85101 Bratislava - Petržalka


Ostatné firmy

Avenue Restaurant Trnava

Jeruzalemská 2,
91701 Trnava


Baránok Reštaurácia a Penzión

Čermeľská cesta 67,
040 01 Košice

BISS BURGER, reštaurácia Minerva

Michalská 3,
81101 Bratislava

Cleopatra Steak House

M.Urbana 2021/17,
945 01 Komárno

Grémium Restaurant & Lounge Bar

Gorkého 11,
81101 Bratislava - Staré Mesto

GrillBar Restaurant

Zimná 73,
052 01 Spišská Nová Ves

Koliba Zlatá Podkova

Sídlisko KVP Grunt II. 3140,
040 23 Košice

LA BOO Restaurant, donáška jedla

Galvaniho 41,
82 104 Bratislava - Ružinov

MAMMA MIA STEAK & PIZZA RESTAURANT

Zvolenská cesta 20A,
97405 Banská Bystrica

PLAZAMOS Restaurant

Zlatovská 2376,
91105 Trenčín

Pulitzer u Zlatého Jeleňa

Nám.SNP 2,
81101 Bratislava


Ranč Stará Teheleň

Kalinčiakova 1956,
03852 Sučany

Reštaurácia DRAG

Staré Grunty 64,
84104 Bratislava

Reštaurácia MLYN Bratislava

Stará Prievozská 18,
82109 Bratislava - Ružinov

Reštaurácia Modrá Hviezda

Beblavého 14,
81101 Bratislava - Staré Mesto

Reštaurácia Poetika

Hlavná 20,
08001 Prešov

Reštaurácia Rybársky Cech

Žižkova 1/A,
81102 Bratislava

SKY bar & restaurant

Hviezdoslavovo námestie 7,
81102 Bratislava

SOPRANO s. r. o.

Chabenecká 11,
97411 Banská Bystrica

Steakhouse PRESHOW

Na Tablách 14022/1,
08006 Prešov

STEAKPARK

Beethovenova3,
92101 Piešťany

Steakové reštaurácie

Potrebujete nájsť kvalitné spoločnosti z odboru steakové reštaurácie na Slovensku? Rýchle a jednoduché vyhľadávanie podľa kľúčových slov a kategórií ako steaková reštaurácia, steak house, hovädzí steak, kurací steak, bravčový steak na Slovensku.

Hľadáte steakovú reštauráciu v meste, v ktorom sa práve nachádzate? 

Adresarfiriem.sk vám umožní rýchle a jednoduché vyhľadávanie podľa kľúčových slov, kategórií, regiónov a miest, aj podľa jednotlivých ulíc v danom meste.

V reštauráciách sa môžete stretnúť s rôznymi názvami steakov. Hovädzie steaky majú svoje mená podľa kusu mäsa, z ktorého boli pripravené a každý hovädzí steak má špecifickú chuť a konzistenciu.

T-BONE STEAK

T-bone steak získal názov podľa chrbtovej kosti v tvare písmena T, ktorá pretína dva svaly: pravú sviečkovú a nízky roštenec. Jedná sa teda v podstate o dva steaky vysokej kvality v jednom. 

PORTERHOUSE STEAK

Porterhouse steak je v podstate väčší T-bone steak. Obsahuje väčší podieľ mäsa sviečkovej ako rožtenky. Oproti T-bone steaku sa jedná o silnejší rez mäsa, ktorý je vysoký v rozmere 3 až 7 cm, preto sa hodí ako chod pre dve osoby alebo pre väčších jedákov. 

TENDERLOIN

Tenderloin je menší hovädzí steak z palca alebo špičky sviečkovej. Ide o výberové, veľmi jemné a chutné mäso, čomu už tiež odpovedá cena. Tento kus mäsa je vhodnýi na prípravu tatarského bifteku. Mäso na tatarák ideálne naškrabte ostrým nožom, rozdiel oproti mletiu je poznať. 

FILET MIGNON

Mignon znamená v preklade malý. Filet mignon pochádza z malého kúsku mäsa, ktorý bol odobraný z konca sviečkovej a má veľmi jemnú a krehkú štruktúru, je možmé ho krájať i vidličkou. Steak nemá výrazne hovädziu arómu a podáva sa najčastejšie stredne alebo krvavo preprečený.

RIB EYE STEAK

Rib eye je steak z vysokej roštenky, jeho typickým znakom je „tukové oko“, po ktorom bolo takto pomenované. V reštaurácii sa s ním môžete stretnúť pod názvom „Entrecote“. Pokiaľ sa radíte medzi milovníkov šťavnatého mäsa s výraznou chuťou, dajte si Rib Eye steak! 

SIRLOIN

Sirloin je takmer bez tuku a pochádza zo zadnej časti zvieraťa, konkrétne zo stehna. Hodí sa najviac na grilovanie alebo na pečenie. Minimálna výška steaku by mala byť 2,5 cm.

NEW YORK STRIP (STRIPLOIN)

Strip je steak z nízkej roštenky s nízkym obsahom tuku. Mäso nieje toľko prerastené, keďže sa nachádza v časti svalu, ktorý nieje príliš aktívny a väčšinou máva len tenkú tukovú vrstvu. Nezabudnite, že rovnako ako všetky druhy mäsa na steak ho môžete posoliť až pri tepelnej úprave. Inak by ste prišli o všetku šťavu a to by bola škoda!

FLANK STEAK

Flank steak pochádza zo spodnej časti hovädzieho pupku. Mäso je vhodné na pečenie, ideálne v celku, potom sa krája v šikmom uhle na tenké plátky. Steak obsahuje vyšší obsah vlákien a mäso je o niečo tuhšie, preto musí byť vyzreté.

RUMP STEAK 

Rump steak sa pripravuje z hornej časti stehna. Mäso je chudé, preto je vhodné pre akúkoľvek tepelnú úpravu. Skvele chutí prudko opečený behom pár minút na panvici, alebo ugrilovaný na uzavretom grile. 

HANGER STEAK

Hanger je mäso zo svalu bránice. Nachádza sa v blízkosti pečene, ktoré mäsu dodáva silne korenenú chuť. Hanger steak je známy pre svoju vysoko aromatickú chuť a jedná sa o výberový kus mäsa. Vhodný je na grilovanie, prudké opekanie na panvici a na výrobu mäsových rolád. 

Jedinečný adresár firiem na Slovensku s podrobnými informáciami, kontaktnými údajmi a profesionálnymi videami. Najviac takýchto firiem nájdete v mestách Steakové reštaurácie Banská Bystrica, Steakové reštaurácie Bratislava, Steakové reštaurácie Prešov, Steakové reštaurácie Trnava, Steakové reštaurácie Bratislava - Staré Mesto, Steakové reštaurácie Bratislava - Ružinov, Steakové reštaurácie Košice, Steakové reštaurácie Trenčín, Steakové reštaurácie Martin, Steakové reštaurácie Bratislava - Podunajské Biskupice a v ďalších.