Hotel DARO ***

Hodruša-Hámre 1267,
96661 Hodruša-Hámre
Zobraziť na mape
045 540 00 23
recepcia@hoteldaro.sk
www.hoteldaro.sk

Fotogaléria

Hotel DARO *** Hodruša-Hámre, 1Hotel DARO *** Hodruša-Hámre, 1Hotel DARO *** Hodruša-Hámre, 1

Spádová oblasť klientov:

V nádhernom prostredí Štiavnických vrchov poskytujeme ubytovanie, wellness, catering a prenájom priestorov pre kongresy a spoločenské akcie.

Služby, produkty, špecializácia:

KOMFORTNÉ UBYTOVANIE

Izba Family - Hotel Daro
Kapacita: 3-5 OSOBY
Veľkosť: 37M2
Vhodná pre rodiny s deťmi či skupiny priateľov alebo kolegov. Neďaleká Banská Štiavnica poskytuje mnoho aktivít.

Apartmán Lux - Hotel Daro
Kapacita: 1-2 OSOBY
Veľkosť: 55M2
Vyhovuje milovníkom vyššieho komfortu a skladá sa z dvoch miestností. Ponúka bezkonkurenčný na výhľad okolitú prírodu.

Izba Deluxe - Hotel Daro
Kapacita: 1-2 OSOBY
Veľkosť: 20M2
V izbe sa nachádza moderný a farebne zladený nábytok, ktorý vás zaujme praktickým vyhotovením i umiestnením.

REŠTAURÁCIA a LOBBY BAR

Radi vás privítame v našej Á la carte reštaurácii s vynikajúcou kuchyňou, ktorá vám pripraví nezabudnuteľný gurmánsky zážitok. Našou prioritou sú čerstvé suroviny, chuťovo dokonalé jedlá a spracovanie pokrmov na vysokej estetickej úrovni. Vyberte si z pestrej ponuky predjedál, polievok, hlavných jedál, šalátov alebo lahodných dezertov a našu kuchyňu si zamilujete. V nápojovom lístku máme na výber niekoľko luxusných druhov vína a alkoholu.

V reštaurácii podávame raňajky, ktoré sú zahrnuté v cene ubytovania. Raňajky sú vo forme švédskych stolov. Môžete si vybrať z ponuky teplých aj studených jedál.

Lobby bar s kaviarňou je určený pre tých, ktorí si radi posedia pri dobrom drinku či chutnej káve. Vychutnajte si príjemnú atmosféru lobby baru s nádychom luxusu, ktorý vás v Hoteli Daro rozhodne očarí. V tejto časti je povolená prítomnosť domácich zvierat. Súčasťou hotela je aj biliardový salónik s elegantnými koženými sedačkami.

USPORIADANIE AKCIÍ

V spoločenských priestoroch Hotela Daro, najmä v priestrannej reštauračnej miestnosti, môžete usporiadať zaujímavé spoločenské a firemné podujatia.

Radi vám pomôžeme s prípravou svadobných, promočných či narodeninových osláv, konferencií alebo iných akcií.

WELLNESS

Kvalitné wellness služby sú k dispozícii pre všetkých hostí. Pobyt v saune patrí medzi obľúbené spôsoby prečistenia tela aj ducha. Horúca sauna pôsobí upokojujúco a veľmi priaznivo na celý organizmus. Účinky saunovania pocítite prakticky okamžite. Hotel Daro vám ponúka parnú saunu a fínsku saunu.

Podobný blahodarný vplyv na ľudské telo má kúpeľ vo vírivke. Hydromasážna vírivka vám pomôže zmierniť napätie svalov a zlepšiť krvný obeh.

Relaxačná miestnosť je ako stvorená na pasívny odpočinok. Môžete sa uložiť na pohodlné ležadlá a užívať si hrejivé slnečné lúče, ktoré do miestnosti prenikajú cez sklenú stenu a strechu. Môžete tu relaxovať aj vo večerných hodinách pri tlmenom umelom osvetlení.

Ocenenia:

Nonstop

Zaujímavosti:

TENISOVÉ KURTY

Ak ste fanúšikom tenisu a pravidelne trénujete tak ani počas pobytu nevypadnete z tréningového tempa. Iba pár krokov od hotela nájdete 4 tenisové kurty s antukovým povrchom a možnosťou zapožičania si potrebnej výstroje

POŽIČOVŇA BICYKLOV

Milovníkom výletov okolia či cykloturistiky ponúkame zapožičanie pánskych, dámskych, detských bicyklov priamo v našom hoteli. K dispozícii sú zámky, prilby, osvetlenie, detská stolička v cene prenájmu.

PARKOVANIE ZADARMO

Súčasťou hotela je parkovisko pre 32 miest.

Otváracie hodiny:

RECEPCIA  
Pondelok: Nonstop
Utorok: Nonstop
Streda: Nonstop
Štvrtok: Nonstop
Piatok: Nonstop
Sobota: Nonstop
Nedeľa: Nonstop

Otázka

  Odoslať správu