CK AFRODITA

J.Chalupku 4,
97404 Banská Bystrica
Zobraziť na mape
0905 458 504
048 471 92 22
info@ckafrodita.sk
www.ckafrodita.sk

Fotogaléria

CK AFRODITA Banská Bystrica, 1CK AFRODITA Banská Bystrica, 1CK AFRODITA Banská Bystrica, 1

Založenie:

Naša spoločnosť CK AFRODITA s.r.o., ktorá vstupuje do 25. roku pôsobnosti na slovenskom trhu cestovného ruchu, v ktorom sa bude naďalej snažiť o hlavný cieľ svojej činnosti - spokojných klientov.

Služby, produkty, špecializácia:

Vzhľadom na neustále sa zvyšujúci záujem o novinky, sa túto sezónu rozšírili ponuky. Sme predajcom 500 renomovaných slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií. Vybraný zájazd môžete u nás zakúpiť za rovnakú cenu ako v organizujúcej cestovnej kancelárii. Na jednom mieste si tak môžete vybrať dovolenku z ponuky viac ako 400.000 zájazdov, ktoré sú niekoľkokrát denne automaticky aktualizované a zoradené v prehľadnej forme. U nás nájdete akýkoľvek typ pobytového či poznávacieho zájazdu, exotické dovolenky, lyžiarske pobyty, plavby loďou. A samozrejme vždy niečo navyše.

Našou snahou je ponúknuť klientom čo naljepšiu dovolenkua už niekoľko rokov si udržiavame svojich stálych klientov.

Pre zjednodušenie celého procesu výberu Vašej vysnívanej dovolenky nás môžete kontaktovať aj z pohodlia Vášho domova, a to e-mailom (info@ckafrodita.sk) alebo telefonicky (++421905458504). V prípade objednávky ľubovoľného zájazdu z ponuky CK AFRODITA prostredníctvom našej web stránky máme pre Vás pripravenú dodatočnú zľavu .

V prípade, že si z našej ponuky nevyberiete, neváhajte nás kontaktovať s Vašimi požiadavkami a my Vám radi vypracujeme ponuku "šitú na mieru", pretože individuálny prístup ku každému klientovi je pre nás prioritou.

Všetky zájazdy v našej ponuke sú riadne poistené pre prípad insolventnosti – úpadku cestovnej kancelárie, v zmysle zákona č. 281/2001. Pre vás to znamená, že na vašu dovolenku odcestujete aj v prípade náhleho úpadku organizujúcej CK, alebo vám budú vrátené uhradené zálohy prostredníctvom poistného plnenia. V prípade, že už ste vo vašej dovolenkovej destinácii, v zmysle tohto poistenia vám bude poskytnutá okamžitá pomoc a bude zabezpečená Vaša repatriácia domov.

– Dlhoročné skúsenosti v obore.
– Individuálny prístup ku klientom.
– Bohaté osobné skúsenosti v destináciách.
– Profesionálny prístup pri výbere dovolenky.

Otváracie hodiny:

Pondelok: 09:00 17:00
Utorok: 09:00 17:00
Streda: 09:00 17:00
Štvrtok: 09:00 17:00
Piatok: 09:00 17:00
Sobota:    
Nedeľa:    

Otázka

  Odoslať správu