Mimicar s. r. o.

Kalinovská 1493,
02302 Krásno nad Kysucou
Zobraziť na mape
+421 911 642 084
gps@gpsportal.sk
www.gpsportal.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

Mimicar s. r. o. Krásno nad Kysucou, 1Mimicar s. r. o. Krásno nad Kysucou, 1Mimicar s. r. o. Krásno nad Kysucou, 1

Založenie:

GPS Portal – divízia spoločnosti Mimicar s.r.o. - pôsobí na slovenskom trhu v oblasti GPS monitoringu vozidiel od roku 2009.

Spádová oblasť klientov:

Nákladná a osobná doprava, taxislužby, autopožičovne, autobusová doprava, pracovné a hospodárske stroje, vlaková a lodná doprava. V prípade potreby vieme zabezpečiť tiež monitoring osôb, zvierat alebo tovaru.

Montážne stredisko sa nachádza v Krásne nad Kysucou, no poskytujeme montáže aj priamo u zákazníka v rámci celého Slovenska i v zahraničí.

Služby, produkty, špecializácia:

Špecializujeme sa na vývoj a montáž monitorovacích a zabezpečovacích GPS systémov do vozidiel osobnej i nákladnej dopravy.
Naším klientom poskytujeme nadštandardné služby v oblasti GPS monitoringu a zabezpečenia vozidiel.

ZABEZPEČENIE VOZIDIEL – pre ochranu vozidiel sme vytvorili tri základné balíky služieb SAFETY, ktorými je možné efektívne chrániť všetky typy vozidiel.

Safety Level 1 – Základný produkt rady SAFETY, ktorý poskytuje zákazníkovi dôležité informácie nielen pri odcudzení vozidla. Samozrejmosťou produktovej rady je možnosť pripojenia dodatečných senzorov a poplachových signálov vozidla.
Safety Level 2 - Balík rozšírený o blokovanie štartu vozidla neoprávnenou osobou. Balík zahŕňa inštaláciu GPS zariadenia, ktoré obsahuje špeciálne príslušenstvo, určené na čítanie jedinečných kódov. Vďaka tomuto systému budú môcť viesť motorové vozidlá len oprávnené osoby, ktoré sa autorizujú pomocou nakódovaných čipov alebo kariet.

Safety Level 3 – Balík obsahuje navyše zariadenie, ktoré dokáže detekovať rušičku GSM a GPS signálu a následne aktivovať alarm vozidla, prípadne prerušiť chod motora.

Súčasťou všetkých balíkov je aplikácia, prostredníctvom ktorej je možné kedykoľvek sledovať a takisto chrániť vozidlo.

FIREMNÉ RIEŠENIA – Pomocou GPS monitoringu môžete znížiť prevádzkové náklady, zefektívniť riadenie vozového parku a tiež zvýšiť bezpečnost a výkonnosť vašich vodičov. Pre firemné riešenia sme vytvorili tri základné balíky služieb, ktorými je možné efektívne spravovať a analyzovať vozový park.

Master – základný balík firemných riešení. Je vhodný pre malé i veľké firmy, ktoré potrebujú efektívnym spôsobom spravovať svoj vozový park.

Can bus – balík je rozšírený o hardwarové vybavenie, ktoré je pripojené k riadiacej jednotke vozidla, a je schopné snímať prevádzkové veličiny ako sú reálny stav tachometra, množstvo spotrebovaného paliva, hladina paliva v nádrži, otáčky motora, poloha plynového pedálu a pod.

Tacho – balík je vytvorený pre potreby kamiónovej dopravy a pre spoločnosti, ktoré sa zaoberajú rozvozom tovaru a osob. Hardvérové vybavenie tohoto balíka umožňuje pravidelné automatické sťahovanie a zálohovanie dát z kariet vodičov a tachografov vozidiel.

Všetky balíky firemných riešení je možné doplniť funkciou identifikácie vodiča a tiež individuálne prispôsobiť podľa požiadaviek zákazníka.

Medzi doplnkové služby k firemným riešeniam patrí montáž palivovej sondy, automatická platba maďarského mýta, automatické pravidelné sťahovanie dát z tachografov vozidiel, automatický výpočet cestovných náhrad, montáž CB vysielačiek, tankovacie zostavy s aplikáciou pre evidenciu paliva a iné.

Zaujímavosti:

Vynikáme predovšetkým individuálnym a priateľským prístupom ku každému zákazníkovi, možnosťou nezáväznej prezentácie produktov v priestoroch firmy, profesionálnou montážou vykonávanou špičkovými technikmi a 24/7 technickou podporou.

Návštevy mimo uvedeného času je potrebné vopred rezervovať telefonicky !

Otváracie hodiny:

Po: 9:00  17:00
Ut: 9:00  17:00
St: 9:00  17:00
Št: 9:00   17:00
Pi: 9:00 17:00
So: zatvorené  
Ne: zatvorené  

Zaradené v kategóriách

Otázka

  Odoslať správu