Autopožičovňa GlobalCar

Pestovateľská 4,
821 04 Bratislava
Zobraziť na mape
+421 (0) 911 456 225
info@globalcar.sk
www.globalcar.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

Autopožičovňa GlobalCar Bratislava, 1Autopožičovňa GlobalCar Bratislava, 1Autopožičovňa GlobalCar Bratislava, 1

Založenie:

GlobalCar SK s.r.o. je dcérska spoločnosť firmy DESTACAR s.r.o. založená za účelom rozšírenia našich služieb a priblíženia sa vašim potrebám a želaniam. Spoločnosť DESTACAR s.r.o. už od roku 2003 poskytuje nepretržité služby svojim zákazníkom v oblastiach TAXI – Limuzín servisu, prenájmu osobných a úžitkových vozidiel či správy vozových parkov – FLEET Management.

Spádová oblasť klientov:

GlobalCar SK s.r.o. pôsobí v mestách Bratislava, Banská Bystrica, Zvolen, Lučenec a Košice.

Služby, produkty, špecializácia:

GlobalCar - viac ako autopožičovňa

Spoločnosť už od roku 2004 poskytuje nepretržité služby svojim zákazníkom v oblastiach TAXI – Limuzín servisu, prenájmu osobných a úžitkových vozidiel či správy vozových parkov – FLEET Management. Okrem toho disponujeme vlastným servisným strediskom.

Stále sme tu pre Vás a spolu to aj zvládneme

Pretože sme si vedomí dôležitosti bezpečného kontaktu s našimi zákazníkmi, ochrana našich rodín, našich zamestnancov a samých seba, okamžite sme zaviedli najrôznejšie preventívne opatrenia, ktoré majú za cieľ zaistiť maximálnu ochranu zdravia. Všetky naše vozidlá pred odovzdaním dôkladne umyjeme a dezinfikujeme najúčínnejšou ochranou voči Koronavírusom – Ozónovaním.

Ozón je najúčinnejšia a najefektívnejšia ochrana, ktorá ničí 99,99% baktérií a vírusov, vrátane Koronavírusu. Naši zamestnanci sú vybavení ochrannými pomôckami, respirátormi, rukavicami, dezinfekciou.

Auto pre každého

Prenájom osobných a úžitkových automobilov, pristavenie vozidla kdekoľvek podľa Vašich požiadaviek, na letiská v SR ako aj Európe, do Vašej kancelárie, ako aj domov na Vašu adresu. V cene prenájmu je zahrnuté poistenie, komplexný servis, diaľničná známka, bez ďalších skrytých poplatkov.

Odvezieme Vás kedykoľvek kamkoľvek

spoľahlivo a bezpečne na letisko, do kancelárie, hotela, kamkoľvek potrebujete. Náš Limuzín servis zabezpečí prepravu osôb vozidlami strednej a vyššej strednej triedy, ako aj luxusnými a viacmiestnymi vozidlami. Profesionálny vodiči sú Vám k dispozícii 24 hod denne / 7 dní v týždni.

Správa vozového parku

Postaráme sa komplexne o vaše vozidlá, o ich správu, údržbu a servis, poistenie a likvidáciu poistných udalostí. Zabezpečíme vám kompletnú mobilitu, asistenciu na cestách či náhradné vozidlá, aby ste sa odviezli vždy tam, kam máte namierené.

5 pobočiek na Slovensku

Poskytujeme vám komplexné služby v rámci celého Slovenska. Zabezpečíme vám regionálne zastúpenie v nasledovných lokalitách: Bratislava, Banská Bystrica, Zvolen, Lučenec, Košice.
Rýchle, profesionálne a flexibilné služby vám zabezpečíme čo najbližšie k vašej pobočke.

Otváracie hodiny:

Môžete nás kontaktovať 24h denne.

Zaradené v kategóriách

Otázka

  Odoslať správu