MS AUTO SLOVAKIA s.r.o.

Sobôtka 95/3,
97901 Rimavská Sobota
Zobraziť na mape
0908 936 765
0911 264 775
obchod@msauto.sro.sk
www.msautokat.sk


Video v príprave

Fotogaléria

MS AUTO SLOVAKIA s.r.o. Rimavská Sobota, 1MS AUTO SLOVAKIA s.r.o. Rimavská Sobota, 1MS AUTO SLOVAKIA s.r.o. Rimavská Sobota, 1

Založenie:

Spoločnosť MS AUTO SLOVAKIA s.r.o. je váš spoľahlivý partner pre náhradné diely a príslušenstvo do vášho vozidla. S našou bohatou históriou a skúsenosťami, ktoré sa datujú od roku 2008, sme sa etablovali ako popredný dodávateľ náhradných dielov v Slovenskej republike. Naša vášeň pre automobilový priemysel a oddanosť kvalite nás robia ideálnou voľbou pre všetkých motoristov.

Služby, produkty, špecializácia:

Naša firma sa špecializuje na veľkoobchod, maloobchod a distribúciu náhradných dielov od renomovaných svetových výrobcov, ako sú ATE, BOSCH, SKF, VALEO, MAGNETI MARELLI, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN a ďalších. Sme hrdí na naše schopnosti poskytovať našim zákazníkom nasledujúce služby:

Široký sortiment: ponúkame široký výber náhradných dielov pre osobné aj úžitkové automobily. Od brzdových systémov až po výfuky a karosárskych dielov - u nás nájdete všetko, čo potrebujete na údržbu a opravu vášho vozidla.

Kvalita prvotriednej triedy: naša spoločnosť sa zaviazala k poskytovaniu iba najvyššej kvality náhradných dielov. Spolupracujeme iba s poprednými výrobcami, aby sme zabezpečili, že naše diely sú spoľahlivé a dlhotrvajúce.

Odborná poradňa: naši skúsení odborníci sú tu, aby vám poskytli odbornú radu a pomohli vám vybrať správne diely pre vaše konkrétne potreby.

Rýchle dodanie: máme efektívny systém zásobovania, ktorý nám umožňuje rýchlo a spoľahlivo dodávať diely našim zákazníkom.

Naša ponuka produktov zahŕňa:

- Brzdové systémy
- Autobatérie
- Oleje a mazivá
- Technické kvapaliny
- Zmesy do ostrekovačov
- Elektrické a elektronické Diely
- Výfukové systémy
- Karosárske diely
- príslušenstvo pre údržbu vozidiel

Naša spoločnosť sa špecializuje na poskytovanie kompletných riešení pre vaše vozidlo. Bez ohľadu na to, či potrebujete bežné náhradné diely alebo špecifické komponenty, sme tu, aby sme vám pomohli udržať váš automobil v optimálnom stave.

Sme hrdí na našu dlhoročnú tradíciu a vášmu dôvere, ktorým nás obdarili naši zákazníci. Naša snaha o kvalitu a spokojnosť zákazníkov je hnacou silou našej firmy. Ďakujeme vám za vašu podporu a veríme, že budeme aj naďalej vaším spoľahlivým partnerom pre náhradné diely a príslušenstvo pre vaše vozidlo.

Otváracie hodiny:

Pondelok: 09:00 - 17:00
Utorok: 09:00 - 17:00
Streda: 09:00 - 17:00
Štvrtok: 09:00 - 17:00
Piatok: 09:00 - 17:00
Sobota: Zatvorené
Nedeľa: Zatvorené

Otázka

  Odoslať správu