EKOPROFIL, s.r.o.

Kamenná 4,
01001 Žilina
Zobraziť na mape
0948 365 010
centrala@ekoprofil.sk
www.ekoprofil.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

EKOPROFIL, s.r.o. Žilina, 1EKOPROFIL, s.r.o. Žilina, 1EKOPROFIL, s.r.o. Žilina, 1

Založenie:

Spoločnosť EKOPROFIL, S.R.O. bola založená v roku 2007.

Počet zamestnancov:

Tím EKOPROFIL S.R.O. tvorí už 30-50 skúsených zamestnancov.

Spádová oblasť klientov:

Naše služby poskytujeme v rámci celého Slovenska a naše pobočky môžete nájsť v mestách Bratislava, Trnava, Nitra, Považská Bystrica, Zvolen, Košice, Žilina.

Služby, produkty, špecializácia:

Vyrábame okná s 12-ročnou zárukou a spolu s dverami, bránami, terasami a tienením prinášame inovatívny celok.

Na trhu okien a dverí si EKOPROFIL dlhoročne drží popredné miesto. Neustále vám prinášame nové inovatívne služby a produkty, čím sa staviame na technologickú špičku a stali sme sa partnerom, na ktorého sa viete spoľahnúť a v rámci celej životnosti vašich výrobkov poskytujeme servis a komplexnú starostlivosť. 

V roku 2015 sme investíciou do vlastnej výroby na Slovensku v Nových Zámkoch zvýšili našu schopnosť realizovať vaše sny a vysoko individuálne požiadavky. Keďže vám chceme naďalej prinášať výrobky z najširšej palety na trhu v SR aj ČR, produkty pre našu spoločnosť vyrábajú viacerí starostlivo vybratí dodávatelia s tradíciou.

Veríme, že dlhoročná prax spojená s prvotriednymi produktmi a odbornou kvalifikáciou našich zamestnancov plne uspokoja aj vaše najnáročnejšie požiadavky a naše výrobky sa stanú príjemnou súčasťou vášho každodenného života.

Zaujímavosti:

Ako dlhodobý líder v rámci Slovenska sme schopní garantovať vám najlepšiu cenu na trhu, nech už si vyberáte z kategórie úsporných okien, nízkoenergetických či pasívnych okien. V každej z týchto kategórii máme pre vás modely v triede ekonomickej, strednej a aj luxusnej. To potvrdzuje napríklad získanie zlatej plakety veľtrhu Coneco za najúspornejšie okno na trhu s prestupom tepla Uw=0,54 W/(m2.K) alebo aj naša garancia najlepšej ceny.

Otváracie hodiny:

Po: 08:00 16:00
Ut: 08:00 16:00
St: 08:00 16:00
Št: 08:00 16:00
Pi: 08:00 16:00
So: Zatvorené  
Ne: Zatvorené  

Otázka

  Odoslať správu