Nakaravane.sk

Kremnička 3,
97405 Banská Bystrica
Zobraziť na mape
0908 651 563
www.nakaravane.sk

Fotogaléria

Nakaravane.sk Banská Bystrica, 1Nakaravane.sk Banská Bystrica, 1Nakaravane.sk Banská Bystrica, 1

Služby, produkty, špecializácia:

MINIKARAVANY

Minikaravany môžu byť ťahané malými či nízkovýkonovými automobilmi sa dú ideálne nielen pre cestovanie vo dvojici, ale aj pre rodiny s deťmi alebo pre viacčlennú partiu kamarátov.

Štandardne disponujú veľkým dvojlôžkom na ktorom sa pohodlne vyspia dvaja dospelí a dieťa. Sú vybavené kuchynkou a ďalšou výhodou je solárny panel vďaka ktorému si užijete kempovanie v prírode bez nutnosti externého dobíjania batérie.

Všetky naše karavany sú brzdené a podvozok je odpružený tak, aby zvládol aj náročnejší terén. Možnosť rozšírenia miest na spanie z 2 na 4 až 6 miest je možné prostredníctvom použitia stešného stanu, ktorý si viete pripevniť na strechu karavanu, alebo ho môžete dať aj na auto, ktoré karavan ťahá.

AUTOKARAVANY

Prenajmite si slobodu bez toho, aby ste sa vzdali pohodlia. Naše vozidlá ponúkajú maximálnu bezpečnosť a najvyššie pohodlie ako štandard. V štýlovom a harmonicky navrhnutom interiéri sa budete cítiť dobre a budete mať čo najväčší priestor na pohyb vďaka optimálnemu rozdeleniu priestoru.

V našom karavane nezamrznete...

Auto je upravené aj na zimu. Zimné pneumatiky Continental, zimné reťaze, vyhrievané čelné sklo, dvojito izolovaná podlaha v obytnej časti karavanu...

WINTER Pack Izolovaná, vyhrievaná nádrž na odpad a vodu, tepelný kryt čelného skla, tepelná izolácia všetkých okien, izolovaný schod, zvýšený výkon kúrenia, plynovo elektrické kúrenie - TRUMA 6000 s reguláciou TRUMA iNET box.

AUTOSTANY

Sú ideálne na cestovanie a spoznávanie nových aj tažšie prístupných miest. Voľnosť a sloboda na kolesách kedykoľvek a takmer kdekoľvek. Sú určené pre ludí ktorí chcú ostať v spojení s prírodou. Ineálny partner na nečakané dobrodružstvá. Strešný stan rýchlo premeníte na pohodlný a bezpečný nocľah. Strešné stany sú pripravené splniť aj vaše najbláznivejšie cestovateľské sny.

Otázka

  Odoslať správu