JK projekt, s.r.o.

Kalnická cesta 12,
934 01 Levice
Zobraziť na mape
0903 376 951
jkprojekt@jkprojekt.sk
www.bezproblemovestavby.sk

Fotogaléria

JK projekt, s.r.o.  Levice , 1JK projekt, s.r.o.  Levice , 1JK projekt, s.r.o.  Levice , 1

Založenie:

Firma JK projekt existuje ako spoločnosť s ručením obmedzeným už od r. 2004, ale samotnému podnikaniu a stavebníctvu sa venujeme už 20 rokov.

Služby, produkty, špecializácia:

JK projekt s.r.o. je projekčno-inžiniersko-realizačná spoločnosť zaoberajúca sa kompletnou stavebnou činnosť. Hlavným cieľom je vypracovávanie architektonických štúdií stavieb, ich následné projektovanie, sprostredkovanie materiálu na výstavbu, vedenie uskutočňovania stavieb a ich samotná realizácia.

Spoločnosť JK projekt sa okrem projekčnej činnosti venuje aj komplexnej realizácii rodinných domov (hrubá stavba, dokončovacie práce, rekonštrukcie, úpravy exteriérov a interiérov), výstavbe administratívnych a hospodárskych budov, čerpacích staníc pohonných hmôt, alebo realizácii jednoduchých stavieb ako napríklad garáží, altánkov, záhradných domčekov, bazénov, atď.

Naša spoločnosť sa venuje taktiež realizácii vodovodných, kanalizačných, plynových, elektrických prípojok či výstavbe čističiek odpadových vôd.

Hlavným cieľom nášho podnikania je kompletný servis pre zákazníka a zaručiť mu Bezproblémové stavby (od návrhu až po realizáciu).

Zaujímavosti:

Podporujeme:
- ŠK DYNAMO Veľké Kozmálovce
- ŠK SOKOL Starý Tekov
- Profi Academy Gym

Otázka

  Odoslať správu