Lekáreň Andromeda s.r.o.

A. Žarnova 8408/14,
91702 Trnava
Zobraziť na mape
0905 272 492
andrejcibik61@gmail.com
www.lekarenandromeda.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

Lekáreň Andromeda s.r.o. Trnava, 1Lekáreň Andromeda s.r.o. Trnava, 1

Založenie:

Lekáreň Andromeda, ktorá sa nachádza na adrese ul. Andreja Žarnova 14 v Trnave, bola založená v roku 2015. Od svojho vzniku sme sa zameriavali na poskytovanie lekárenskej starostlivosti a ponúkanie zdravotníckych pomôcok najvyššej kvality. Sme hrdí na našich zákazníkov a úsilie, ktoré vynakladáme na to, aby sme im poskytovali výborné služby a odborné poradenstvo.

Počet zamestnancov:

V Lekárni Andromeda pracuje tím 5-9 zamestnancov, ktorí sú dobre vyškolení a pripravení poskytovať odbornú lekárenskú starostlivosť. Vďaka nášmu personálu sme schopní poskytovať individuálny a osobný prístup ku každému zákazníkovi.

Spádová oblasť klientov:

Lekáreň Andromeda sa teší na zákazníkov nielen z Trnavy a jej okolia, ale aj z celého trnavského kraja. Sme tu, aby sme poskytovali kvalitnú lekársku starostlivosť a odborné poradenstvo všetkým, ktorí sa na nás obrátia.

Služby, produkty, špecializácia:

Lekáreň Andromeda poskytuje odbornú lekárenskú starostlivosť so širokým sortimentom liekov a produktov od renomovaných farmaceutických a kozmetických spoločností. Naši profesionálni zamestnanci sú priateľskí, ochotní a poskytujú dobre mienené rady zákazníkom. Sledujeme sezónne trendy a pravidelne pripravujeme akcie od svetoznámych značiek ako:
Avéne
A-Derma
Klorane
Eucerin
Bioderma
Jamieson
Avent
Omron
Terezia Company a mnoho ďalších. Ponúkame aj rozsiahlu selekciu zdravotníckych pomôcok a ortopedickú obuv pre dospelých. Navyše, s Bonus Kartou Lekárne Andromeda môžete využívať výhody členstva a získate možnosť doručenia zdravotníckych pomôcok až k Vám domov zadarmo.

Zaujímavosti:

Pre našich klientov máme k dispozícii zákaznícke karty s výhodnými zľavami na vybrané produkty a služby. Tieto karty umožňujú klientom ešte viac ušetriť a využívať výhody pri nákupe v našej lekárni.

Otváracie hodiny:

Pondelok: 07:30 - 16:00
Utorok: 07:30 - 16:00
Streda: 07:30 - 16:00
Štvrtok: 07:30 - 16:00
Piatok: 07:30 - 16:00
Sobota: Zatvorené
Nedeľa: Zatvorené

Zaradené v kategóriách

Otázka

  Odoslať správu