AMARI BANERO s.r.o.

Matuškova 48,
97631 Vlkanová
Zobraziť na mape
0911 878 777
predaj@amari-banero.sk
www.amari.sk
www.amari-banero.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

AMARI BANERO s.r.o. Vlkanová, 1AMARI BANERO s.r.o. Vlkanová, 1AMARI BANERO s.r.o. Vlkanová, 1

Založenie:

Firma Amari Banero bola založená v roku 2003. Odvtedy sa vypracovala na jednotku vo svojej obchodnej oblasti.
Od roku 2013 je súčasťou medzinárodnej skupiny Amari Metals, lídrom v oblasti distribúcie nehrdzavejúcej ocele a hliníkových zliatin v Európe.

Počet zamestnancov:

V spoločnosti Amari Banero je zamestnaných 20 až 24 pracovníkov, ktorí zabezpečujú efektívnu spoluprácu a individuálny prístup k zákazníkom.

Spádová oblasť klientov:

Firma Amari Banero uvíta zákazníkov nielen z Banskobystrického kraja, ale aj zo všetkých kútov Slovenska. Naša spoločnosť je pripravená poskytnúť kvalitné služby a produktové riešenia pre zákazníkov bez ohľadu na ich geografickú polohu.

Služby, produkty, špecializácia:

Firma Amari Banero sa zaoberá dodávkami a službami v oblasti hutných materiálov, s hlavným zameraním na nehrdzavejúce ocele a hliník. Ponúkame širokú paletu produktov vrátane nerezových plechov, zvitkov, trubiek, profilovej ocele, ako aj hliníkových plechov, zvitkov, dosiek, tyčí, trubiek a profilov.

Okrem toho poskytujeme rôzne služby vrátane rezania laserom, ohýbania plechov, polepovania plechov, priečneho a pozdĺžneho delenia plechov zo zvitkov, brúsenia, kartáčovania a polepovania plechov fóliou, pálenia plazmou, rezania vodným lúčom, delenia hliníkových dosiek a brúsenia trubiek.

Našim cieľom je poskytnúť zákazníkom pridanú hodnotu, a preto sa snažíme mať materiál skladom k okamžitému odberu, reagovať promptne a odborne na ich požiadavky, ponúkať širokú ponuku produktov a kombinovať ponuku materiálu s CNC službami.

Sme tiež flexibilní vo výrobe výrobkov z rôznych materiálov vrátane nerezu, hliníka a uhlíkových ocelí. Sme dostupní v centre Slovenska, s prepracovanou logistikou pre presné načasovanie dodávok a lepšie plánovanie výroby zákazníkov.

Zaujímavosti:

VLASTNÍME CERTIFIKÁT ISO 9001 od TÜV SÜD Slovakia.

Osvedčenie o akreditácii č. Q-011, potvrdzuje, že organizácia AMARI BANERO s.r.o. zaviedla a používa systém manažérstva kvality v oblasti Nákup a predaj hutníckych polotovarov a Delenie plechov a tyčí.

Otváracie hodiny:

Pondelok: 09:00 - 15:00
Utorok: 09:00 - 15:00
Streda: 09:00 - 15:00
Štvrtok: Zatvorené
Piatok: 09:00 - 15:00
Sobota: Zatvorené 
Nedeľa: Zatvorené

Otázka

  Odoslať správu