LIGUM, spol. s r.o.

Levočská cesta 51,
05801 Poprad
Zobraziť na mape
0903 500 520
052 788 05 00
ligum@ligum.sk
www.ligum.sk

Fotogaléria

LIGUM, spol. s r.o. Poprad, 1LIGUM, spol. s r.o. Poprad, 1LIGUM, spol. s r.o. Poprad, 1

Založenie:

Spoločnosť Ligum spol. s r. o. zahájila výrobu v máji roku 1993 v Jablonci nad Nisou.

K jej veľmi rýchlemu počiatočnému rozvoju svojimi skúsenosťami a know-how výrazne prispeli zahraniční partneri – spoločnosti Gummiwerke Kraiburg a Egberts Rubber.

LIGUM s.r.o. so sídlom v Poprade dodala svoje prvé valce z novootvoreného závodu v roku 1995.

Spádová oblasť klientov:

Vybudovanie sesterských firiem v slovenskom Poprade , v poľskom Głogów , v ukrajinskom Lutcku , v Moskve , nový moderný prevádzka v Jablonci , licenčné zmluvy - taká je firma Ligum v súčasnej dobe .

Služby, produkty, špecializácia:

Ponúkame pogumovanie valcov pre rôzne priemyselné odvetvia s využitím renomovaných dodávateľov, pri zachovaní výhod výroby v Slovenskej republike.

Pre offsetovú tlač ponúkame pogumovanie valcov materiálmi a "know-how" firmy Westland - dodávateľa vybavenia pre predných výrobcov vo svetovej výrobe.

Sme aj dodávateľmi na trh Európy v programe OEM, t.j. výroba a dodávka kompletov (kov + guma) pre význačných výrobcov textilných a flexografických strojov.

Postupne sme rozšírili svoju ponuku aj o ploché polyuretánové výrobky, podložky, lamely, stierače.

V Poprade sa okrem ostatnej výroby špecializujeme na výrobu valcov pre metalurgický, drevársky a papierenský priemysel. Dodávame kompletné valce pre prvovýrobcov ofsetových a flexotlačových strojov v Europe.

Zaujímavosti:

Ligumprén je nové polyuretánové pokrytie valcov, ktoré zabezpečí zvýšenie mechanickej aj chemickej odolnosti. Prejaví sa to nie len na zvýšení životnosti Vašich valcov, ale aj na kvalite ich práce.

Otázka

  Odoslať správu