Lyžiarske stredisko SKI VITANOVÁ

Vitanová 442,
027 12 Vitanová
Zobraziť na mape
043 2388 970
0903 501 966
info@skivitanova.sk
www.skivitanova.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

Lyžiarske stredisko SKI VITANOVÁ Vitanová, 1Lyžiarske stredisko SKI VITANOVÁ Vitanová, 1Lyžiarske stredisko SKI VITANOVÁ Vitanová, 1

Založenie:

Lyžiarske stredisko bolo vybudované v roku 2008 pre všetkých milovníkov prírody a zimných športov. V roku 2008 taktiež otvorilo aj svoju prevádzku.

Spádová oblasť klientov:

Lyžiarske stredisko Ski - Vitanová sa nachádza neďaleko Vysokých Tatier a zároveň blízko susedného územia Poľska.

Služby, produkty, špecializácia:

Lyžiarske stredisko s najkrajším výhľadom na Tatry, ktoré ponúka upravené a zasnežené trate pre skúsených aj menej skúsených lyžiarov. Zjazdovky pravidelne upravujeme a podľa potreby zasnežujeme moderným systémom technického zasnežovania. To je jednoducho skvelá lyžovačka za naozaj dobré ceny.

Poskytujeme Vám ubytovacie služby s možnosťou celodenného stravovania priamo v našom stredisku. Naše Jednoducho zariadené izby s WiFi pripojením, a TV, ponúkajú možnosť oddychu relaxu po lyžovačke priamo pod zjazdovkou.

O Váš hlad sa postará reštaurácia, ktorá sa nachádza priamo v areáli.

Zaujímavosti:

V prípade potreby Vám naše stredisko ponúka požičovňu lyžiarskej výstroje značky Rossignol a Fischer, servis lyžiarskej výstroje na špičkovom švajčiarskom servisnom zariadení či lyžiarsku školu a škôlku na vysokej úrovni pre deti aj dospelých.

Otázka

  Odoslať správu