LKT, s. r. o.

Oravická 1965/62,
02801 Trstená
Zobraziť na mape
043 539 26 01
043 539 24 05
lkt@lkt.sk
www.lktholding.sk

Video prezentácia

Fotogaléria

LKT, s. r. o. Trstená, 1LKT, s. r. o. Trstená, 1LKT, s. r. o. Trstená, 1

Založenie:

Výroba lesných kolesových traktorov v Trstenej má dlhodobú tradíciu.
Vývoj a výroba lesnej ťažobnej techniky sa datuje od roku 1971, kedy boli vyrobené a predané prvé kusy lesných kolesových traktorov.
Naša spoločnosť LKT s.r.o. nadviazala na 50 ročnú tradíciu výroby a svojím know-how sa zaraďuje medzi popredných európskych výrobcov lesnej kolesovej techniky.

Počet zamestnancov:

50-100 zamestnancov

Spádová oblasť klientov:

Značku LKT poznajú už tisícky spokojných užívateľov na celom svete.

Služby, produkty, špecializácia:

Hlavným výrobným programom je výroba lesných kolesových traktorov vo výkonovej rade 90kW – 194kW.
Popri tom spoločnosť využíva svoje technologické kapacity aj na výrobu zvarencov pre výrobcov zemných, stavebných a cestných strojov.

Prvoradým cieľom spoločnosti a všetkých jej zamestnancov je dodávať vysoko kvalitné, technicky spoľahlivé a cenovo prijateľné výrobky so zabezpečeným odborným servisom a originálnymi náhradnými dielmi.
Značka LKT je zárukou pre našich zákazníkov, že nami vyrobené výrobky spĺňajú aj všetky technické a ekologické normy a predpisy.

Ponúkame vám obhliadku vášho stroja a návrh generálnej opravy hlavných uzlov (motor, transmisia, nápravy, kabína, elektro a hydraulické komponenty), navijáku, hydraulického manipulátora.

Ocenenia:

Úspech v predaji modernizovaných LKT za posledné obdobie potvrdzuje, že nastúpený trend pri vývoji a výrobe špeciálnych lesných strojov, ktorým sa spoločnosť LKT uberá je správny. Veď o tieto výrobky je záujem už v celej Európe. Najviac odberateľov je z Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, Francúzska, Poľska, Ruska, Ukrajiny a v neposlednom rade v krajinách bývalej Juhoslávie. Len počas posledných dvoch rokov spoločnosť LKT, s.r.o. poslala do Bosny a Hercegoviny 65 traktorov, čo je pri momentálne mimoriadne silnej medzinárodnej konkurencii „veľkých škandinávskych hráčov“ veľmi dobrý výsledok.

Značka LKT je silnou zárukou toho, že naše výrobky spĺňajú všetky mimoriadne prísne technické a ekologické normy a predpisy. Zoznam si môžete pozrieť na našom webe.

Zaujímavosti:

Začiatkom mája 2022 sme sa zúčastnili výstavy FORRST live 2022 v Offenburgu.

Svoj stánok sme mali aj na výstave SILVA REGINA 2022 v Brne.

Stroje značky LKT predstavujeme na prehliadkach LKT DEMO TOUR. Sledujte naše stránky a dozviete sa viac.

Výroba špeciálnej lesnej techniky v Trstenej siaha do roku 1971. Vtedy začali s výrobou lesného kolesového ťahača LKT 75. Bol to vôbec prvý lesný kolesový ťahač, ktorý vyrobili v rámci krajín východnej a strednej Európy na Slovensku.

Otázka

  Odoslať správu