KOVOTYP, s.r.o.

Video prezentácia

Fotogaléria

KOVOTYP, s.r.o. Bratislava, 1KOVOTYP, s.r.o. Bratislava, 1KOVOTYP, s.r.o. Bratislava, 1

Založenie:

Naša firma bola založená v roku 1995.

Spádová oblasť klientov:

Slovenská republika, Česká republika

Služby, produkty, špecializácia:

Internetový a kamenný obchod s širokou ponukou kovového nábytku popredných európskych výrobcov - britskej firmy Bisley, nemeckej CP ale aj českých a slovenských výrobcov.

Dodávame kartotéky, šatníky, spisové a šatňové skrine, roletové skrine, skrine na mapy a výkresy, šatníkové skrine a lavice, zásuvkové skrinky, kancelárske stolové kontajnery, posuvné a policové regály, dielenský nábytok, závesné kapsy, ohňovzdorné skrine a trezory so zárukou až 10 rokov.

Ponúkame tiež kancelárske stoličky, školský nábytok, zdravotnícky nábytok a lekárske stoličky do ordinácií a čakární.

Hliníkové profily, rúrkové systémy a valčekové trate

Naše hliníkové profily a rúrkový systém umožňujú vytvoriť v podstate akékoľvek regálové či iné pracovné zostavy do výrobní, dielní alebo skladov. Takýto systém ponúka hneď trojitú výhodu - optimalizáciu výroby, lepší tok materiálu a vyššiu produktivitu práce. Súčasťou týchto systémov môžu byť tiež valčekové trate, ktoré znížia fyzickú námahu pracovníkov a zaistia rýchlejšiu a nekomplikovanú prácu bez stresu. V prípade potreby je tiež možné súčasný systém kedykoľvek a akokoľvek modifikovať, pritom bez výraznejších finančných nákladov.

Zaujímavosti:

Doprava tovaru po celej Slovenskej republike a jeho prípadná montáž je čiastočne zaistená našimi vlastnými zamestnancami, čiastočne využívame služby zmluvného prepravcu, s ktorým máme dohodnuté čo možno najlepšie podmienky tak, aby cena za dodanie tovaru do najvzdialenejšieho kúta republiky bola minimálna.

Pri nákupe nad 300 Euro doprava v rámci Slovenskej republiky ZDARMA.

Otváracie hodiny:

Pondelok: 8:00 17:00
Utorok: 8:00 17:00
Streda: 8:00 17:00
Štvrtok: 8:00 17:00
Piatok: 8:00 16:00
Sobota: Zatvorené  
Nedeľa: Zatvorené  

Otázka

  Odoslať správu